BULGUR – & QUINOAMIKS
Bulgur - kokt og marinert
Ingredienser: Bulgur (hvete) (35%), gulrot, sorte bønner, borlottibønner, rødløk, grønnkål, sellerirot, sesamolje, (soyaolje, sesamolje), sitronjuicekonsentrat, quinoa (4%), soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), hvitløk, ingefær, aprikos, antioksidant (svoveldioksid).
Næringsinnhold per 100g: Energi: 573 kJ/136 kcal, Fett: 5,1 g, Herav mettede fettsyrer: 0,7 g, Karbohydrater: 18,2 g, Herav sukkerarter: 3,5 g, Protein: 4,5 g, Salt: 0,7 g
Allergener:
Sesamfrø, Gluten, Soya, Selleri, Svoveldioksid.
NUDLER TERIYAKI
Nudler, grønnsaksblanding med Teriyaki marinade
Ingredienser: Nudler, grønnsaksblanding julienne (gulrot, brokkoli, selleri,), Teriyaki marinade (sukker, rapsolje, soyasaus, (vann, soyabønner, salt, hvetemel, sukker, sukkerkulør), krydder, eddik, salt, vineddik, herdet rapsfett.
Næringsinnhold per 100g: 748 kJ/ 178 kcal, Fett: 5,7 g, Herav mettede fettsyrer: 1,3 g, Karbohydrater: 25,9 g, Herav sukkerarter: 4,2 g, Protein: 1,9 g, Salt: 1,3 g
Allergener: Gluten, Soya, Selleri
PASTA URTEMARINERT
Pasta urtemarinert
Ingredienser: Kokt pasta (93%) (durumhvete, vann), marinade (rapsolje, krydder, (inneholder selleri), rapsfett (fullherdet), havsalt, gulrot, gjærekstrakt.
Næringsinnhold per 100g: 706 kJ/ 168 kcal, Fett: 6,5 g, Herav mettede fettsyrer: 1,5 g, Karbohydrater: 23,4 g, Herav sukkerarter: 0,3 g, Protein: 4,0 g, Salt: 0,5 g
Allergener: Gluten, Selleri






